LIVRARE COMANDĂ

Vei primi un email de confirmare în momentul în care comanda ta va fi predată curierului. În acest mesaj vei regăsi şi un link de tip track & trace pentru urmărirea şi estimarea timpului aproximativ al livrării. De asemenea, poți urmări statusul livrării comenzilor şi din contul dumneavoastră de client, secţiunea Comenzi.

Magazinul online kirrano.com utilizează servicii de curierat standard, cu acces pe tot teritoriul României. Livrarea este gratuită pentru comenzile mai mari de 200 de lei. Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mică de 200 de lei este de 19 lei. Livrarea produselor comandate prin intermediul site-ului kirrano.com se face exclusiv pe teritoriul României.

Durata de livrare orientativă este de 3-5 zile lucrătoare, livrarea urmând a fi efectuată în zilele lucrătoare, în intervalul orar 9:00 – 18:00. În cazul în care preferi un anumit interval de livrare, te rugăm să menţionezi acest lucru în câmpul de menţiuni speciale din comandă. Vom oferi întotdeauna curierilor toate informaţiile primite de la tine în legătură cu adresa specificată pentru livrare şi orice alte menţiuni făcute în momentul plasării comenzii, însă nu putem verifica dacă acestea sunt întotdeauna luate în considerare.

Livrarea produselor comandate se va face la adresa specificată de către cumpărător la momentul lansării comenzii. Reprezentantul firmei de curierat va încerca să contacteze telefonic cumpărătorul în prealabil. În cazul în care coletul nu poate fi livrat, personalul firmei de curierat va lăsa o înștiințare, după care va încerca să efectueze livrarea din nou.

În cazul în care şi a doua tentativă de livrare eșuează din motive neimputabile nouă, vom încerca să găsim un loc sigur unde să depozităm temporar coletul. De la această dată, vei avea la dispoziție maxim 15 zile pentru a solicita o nouă livrare, al cărei cost va fi integral suportat de către tine, conform politicii de preţuri a firmei de curierat. Dacă livrarea nu va fi solicitată sau nu va putea fi realizată nici în decursul celor 15 zile, vom califica refuzul de preluare a lui drept o intenţie a ta de anulare a contractului, care va fi considerat ca fiind reziliat, caz în care îți va fi reținut cu titlu de despăgubire o sumă egală cu costul suportat de societatea noastră pentru livrarea neefectuată.

În cazul în care comanda ta conține mai multe produse, este posibil ca acestea să fie livrate în mai multe tranșe. În asemenea situații, KIRRANO va factura costurile de livrare (dacă este cazul) o singură dată.

TRANSFERUL PROPRIETĂŢII PRODUSELOR

Proprietatea asupra produselor va fi transferată la momentul livrării acestora în locaţia şi în modalitatea indicată în Comandă, după efectuarea plăţii finale de către cumpărător. Livrarea va fi considerată efectuată atunci când tu sau o terţă persoană desemnată de tine intraţi în posesia fizică a produselor comandate, fapt demonstrat prin semnarea documentelor de primire furnizate de către reprezentantul companiei de curierat Fan Courier/ Same Day și/sau altă companie de curierat considerată sigură de KIRRANO. Orice rambursare de preţ, pentru orice motiv, făcută de către noi va avea ca efect direct şi imediat reintrarea de către KIRRANO în proprietatea produselor.

Toate riscurile legate de produse vor reveni cumpărătorului din momentul livrării.