Mod de viata

Ghid despre cum să susții sănătatea copilului în toamnă și să te implici mai bine în procesul de învățare

Așteptăm începutul anului școlar foarte curând. Cum să pregătești cel mai bine copilul pentru acest eveniment interesant și să-l ajuți să supraviețuiască acestei perioade cât mai confortabil și calm posibil.
Astăzi nu vom vorbi despre ce caiete și serviete să cumpărați, ci despre cum să nu vă traumați copiii, dimpotrivă – să le mențineți sănătatea, sistemul nervos și să-i pregătiți mai bine. Ziua Cunoașterii și anul întreg de muncă grea, este o perioadă dificilă pentru orice copil. Liceenii sunt triști să-și ia rămas bun de la vacanță, iar elevii de clasa întâi sunt îngrijorați de necunoscutul care îi așteaptă înainte. Prin urmare, psihologii fac apel la părinți pentru înțelepciune.

Pentru elevii de clasa întâi, experții recomandă următoarele:

  1. În niciun caz nu-i spuneți copilului că a devenit adult, deoarece aceste cuvinte pot fi percepute ca o amenințare.
  2. Copilul poate avea impresia că viața trecută cu jocuri și bucurii ale copiilor a dispărut și înainte urmează unsprezece ani de muncă grea la băncile școlii. Este mai bine să-i spui că la școală îl așteaptă o mulțime de lucruri interesante: prieteni noi, activități noi etc.

Felis scelerisque nunc

EVENT INFO

În niciun caz nu-i spuneți copilului că a devenit adult, deoarece aceste cuvinte pot fi percepute ca o amenințare. Copilul poate avea impresia că viața trecută cu jocuri și bucurii ale copiilor a dispărut și înainte urmează unsprezece ani de muncă grea la băncile școlii. Este mai bine să-i spui că la școală îl așteaptă o mulțime de lucruri interesante: prieteni noi, activități noi etc.

Încercați să vă prezentați copilul la școală în avans. Este bine dacă s-a întâmplat să urmați cursuri pregătitoare la aceeași școală, iar coridoarele acestei instituții de învățământ îi sunt familiare. Ei bine, dacă nu, atunci fă măcar un scurt tur și împărtășește-ți amintirile bune despre școală.

întâi septembrie este prima zi de școală a copilului tău, iar cel mai solemn lucru din această zi este careul. Experții insistă ca părinții trebuie să meargă la careu cu un elev de clasa întâi. Acest lucru este foarte important pentru micul elev și sprijinul tău va ajuta doar. Seara, după școală, este indicat să-l întrebați despre primele lui impresii, primul profesor și să aranjați o vacanță în familie.

Scelerisque ullamcorper non

De asemenea, elevii de liceu nu trebuie ignorați:

Bineînțeles, regretă că vara s-a terminat și aici este important să experimentezi alături de ei. Este important să alegeți cuvintele potrivite: de exemplu, că vor urma noi vacanțe, iar la școală își va întâlni din nou prietenii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *