Mod de viata

Cum să întărești imunitatea? Consultanță de specialitate

Îngrijirea sistemului imunitar este o sarcină pentru toate anotimpurile. Este suficient să reamintim că în urmă cu doi ani, perioada de autoizolare a fost introdusă în primăvară și s-a încheiat în diferite regiuni abia la mijlocul sau la sfârșitul verii.Și acum primele date despre creșterea infecțiilor cu corona virus au început să sosească în iulie. Un nou val viral a început în vară, așa că este atât de important să începeți acum să luați suplimente alimentare și vitamine pentru a menține imunitatea. La urma urmei, majoritatea au un efect cumulativ și cursul recomandat de admitere este de la 1 la 3 luni.
În acest articol, experții noștri de la Kirrano  vă vor oferi sfaturi despre cum să întărești sistemul imunitar. Articolul va oferi liste de vitamine pentru menținerea imunității sub forma unei scurte prezentari generale și a unui regim. Complexele recomandate includ, de asemenea, suplimente alimentare pe bază de plante, vitamine și minerale, care pot ajuta la promovarea sănătății și la creșterea nivelului de apărare imunitară a organismului.

Utilizarea și combinația de vitamine pentru imunitate

Suplimentul alimentar lichid ENERGY BOOSTER EBS467 de la Kirrano cu conținutul său bogat în extracte de plante și vitamine contribuie la reducerea oboselii și extenuării, îmbunătățind funcțiile cognitive, ceea ce este un plus mentru menținerea imunității.
În acest supliment lichid experții Kirrano au combinat componentele extract din rădăcină de Maca, extract rădăcină de Ginseng, extract de frunze de Gingko biloba, Vitamina B1 și Vitamina B6 care împreună contribuie la reducerea oboselii și extenuării, îmbunătățind funcțiile cognitive.

 • Extractul de rădăcină de Maca – contribuie la creșterea libidoului, contribuie la sănătatea mentală
 • Extractul de rădăcină de Ginseng în combinație cu extractul de frunze de Ginkgo biloba care conține mai mulți antioxidanți puternici, îmbunătățesc funcțiile cognitive.
 • Vitamina B6 contribuie la metabolismul cisteinei, metabolismul energetic, metabolismul proteinelor si al glicogenilor, la reducerea oboselii si extenuării, la funcționarea normala a sistemului imunitar, totodată susține reglarea activității hormonale.
  Vitamina B1- contribuie la funcționarea normală a inimii.

Principalele trucuri de viață pentru menținerea imunității sunt utilizarea de soluții complexe care includ suplimente alimentare moderne. Deci, de exemplu, suplimentul alimentar lichid RESVERATROL RRW 173 a devenit recent destul de popular.

Suplimentează-i acțiunea cu magneziu și vitamina C.

Studiile au arătat că magneziul are o relație strânsă cu sistemul imunitar. Deficiența de magneziu este asociată cu afectarea funcției imune celulare și umorale și poate duce la modificări imunopatologice asociate cu inițierea unui răspuns inflamator secvențial [1].
Cu suplimentul alimentar  LuteinBar ENH12+ de la Kirrano  puteți umple nevoia de minerale și vitamine, inclusiv magneziu și vitamina C. În acest supliment experții Kirrano au combinat componentele în forme organice cu biodisponibilitate ridicată. Suplimentul este bogat în Magneziu, Vitamina C, B3, B5, B6, B2, B1, A, E, D-Biotină, Zinc, Cupru, Hialuronat de sodiu, Colagen marin, L-metionină, L-leucină care împreună pot menține sănătatea pielii, părului, unghiilor și ochilor.

BODY CLEANSE BCS490 conține clorofilă și îmbogățit cu Vitamina C, Vitamina B6 și Cupru.

Clorofila contribuie la:

 • îmbunătățirea bunăstării generale
 • oxigenarea corpul nostru
 • la creșterea nivelului de energie
 • proprietăți de formare a sângelui
 • antioxidant super puternic și bogat în nutrienți
 • la creșterea producției de energie celulară
 • ne protejează ficatul în mod natural și îmbunătățește detoxificarea ficatului
 • promovează curățarea și detoxificarea
 • Antiinflamator și combate stresul oxidativ
 • pierdere în greutate
 • la combaterea efectelor îmbătrânirii și susține menținerea țesuturilor sănătoase, pe baza bogăției de antioxidanți și prezenței magneziului.  Stimulează enzimele anti-îmbătrânire și încurajează pielea sănătoasă și tânără. În plus, vitamina K prezentă în ea curăță și întinerește glandele suprarenale și îmbunătățește funcțiile suprarenale din organism.
 • îmbunătățește capacitatea sistemului imunitar de a îndepărta resturile nedorite și excesul de radicali liberi din circulație, care dăunează sistemului imunitar și care pot împiedica funcționarea optimă a imunității.
  Vitamina B6 (piridoxina) are un efect important asupra multor legături ale metabolismului, susține funcționarea sistemului nervos și imunitar.
  Suplimentul este fabricat din materii prime în conformitate cu standardele internaționale de calitate. Aceasta înseamnă că îndeplinește cerințele pentru producția și testarea produselor farmaceutice.
  Vitamina C contribuie la regenerarea formei reduse a vitaminei E, contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
  Cuprul este un mineral esențial pentru supraviețuire, existent în multe din proteinele corpului omenesc. Acesta are rol în formarea colagenului, dezvoltarea globulelor roșii din sânge, creșterea imunității și fertilității, dar și în sintetizarea melaninei.
 1. Exercise, magnesium and immune function, Maria José Laires, Cristina Monteiro
 2.  Medical/otorinolaringologia_bolezni_lor_organov/vitamin_c_v_otolaringologii.html MedUniver

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *