MODALITATEA DE PLATĂ. TERMENI ŞI CONDIŢII.

Preţul fiecărui produs va fi cel menţionat pe website şi se referă întotdeauna la preţul pe bucată. Nici o modificare de preț nu va afecta comenzile deja lansate şi pentru care a fost generată confirmarea electronică de recepţionare din partea KIRRANO

Toate preţurile aferente produselor prezentate pe website sunt exprimate în lei (RON) şi includ taxa pe valoarea adăugată.

Pentru fiecare comandă va fi emisă o factură cu TVA, ce va conţine toate menţiunile legale obligatorii.

Plata online în condiţii de siguranţă.

  • Plată cu cardul bancar se poate face doar online, în momentul finalizării comenzii pe www.kirrano.com . Pentru plata online vei fi redirecționat către pagina securizată Netopia Payments, unde poți plăti produse le comandate folosind orice card de credit sau debit VISA sau MasterCard. Va trebui să introduci numărul cardului, numele exact al titularului – exact cum apare acesta pe card, luna şi anul expirării şi codul CVV/CVV2 – scris pe spatele cardului, respectiv ultimele 3 cifre din dreptul locului de semnătură.
  • Procesarea plății se face în mod exclusiv pe serverele Netopia Payments . KIRRANO şi/sau kirrano.com nu solicită, nu colectează și nu stochează date cu privire la tranzacțiile online (numărul cardului, data de expirare a cardului, numele persoanei înscris pe card, codul de securitate CVV/CVV2 sau alte informații legate de plata online). Toate tranzacțiile online sunt procesate de către  în mediu securizat Netopia Payments.

Tranzacțiile se fac în lei, la cursul băncii emitente a cardului, indiferent de valută existentă în contul bancar.

Comisionul pentru tranzacţiile online este 0 lei.

Plata ramburs

Plata ramburs se face în lei, integral, la livrarea produselor de către curier. În anumite cazuri este posibil să fie nevoie să prezinți un act de identitate valabil, iar curierul să ceară semnătura ta în momentul livrării.