O comandă plasată poate fi anulată telefonic sau prin email. Te rugăm să ne contactezi de Luni până Vineri, între orele 10:00 – 16:00, folosind adresa de email ask@kirrano.com. Colegii noștri te vor ajuta în cel mai scurt timp.

Dacă anularea comenzii s-a făcut până la predarea produselor către curier, suma plătită se va debloca și îți va fi restituită într-un interval de timp în funcție de politica băncii emitente a cardului. Dacă produsele au fost deja preluate de curier, atunci este necesar să fie efectuat returul comenzii în condițiile prevăzute în pagina Politica de Retur .

De asemenea, comanda efectuată poate fi anulată de către KIRRANO  printr-o înștiințare prealabilă adresată cumpărătorului, fără nicio obligație ulterioară a vreuneia dintre pârți fată de cealaltă și fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese, în următoarele cazuri:

  • neacceptarea de către banca emitentă a cardului cumpărătorului a tranzacției, în cazul plății online;
  • invalidarea tranzacției de către procesatorul de plăti electronice MobilPay România, în cazul plății online;
  • datele furnizate de către cumpărător sunt incomplete și/sau incorecte.

Pentru motive justificate, KIRRANO  își rezervă dreptul de a diminua cantitatea de produse din comandă, cu informarea prealabilă a cumpărătorului la adresa de e-mail sau la numărul de telefon furnizate la efectuarea Comenzii, urmând să returneze cumpărătorului suma achitată pentru produsele eliminate din comandă.

În măsura în care apar dificultăți de aprovizionare sau dacă produsele comandate nu se mai află în stoc, ne rezervăm dreptul de a-ți propune produse similare (în măsura în care există), de calitate și valori egale. Dacă nu dorești să comanzi aceste produse similare, sumele de bani pe care le-ai plătit în temeiul comenzii imposibil de onorat îți vor fi integral returnate, caz în care nu vom avea nicio altă răspundere fată de tine sau fată de vreo terță parte.