Să zbori cum simți.

Misiunea noastră este:

Fericirea e simplu, o viață fericită este o viață sănătoasă!

Începem cu ingredientele noastre extraordinare. Considerăm plantele drept adevărate daruri ale naturii, le alegem cu cea mai mare grijă. Experții noștri pretențioși, dezvoltă formulele adecvate și se străduiesc să utilizeze procese tradiționale. Pasiunea și dedicația, cu care noi asta facem, exigența noastră de a folosi ingrediente naturale, certificate, fără OMG – este piatra de temelie a promisiunii noastre față de tine.

 Pilonii noștri

I. Extracte standardizate.

În așa fel garantăm eficiență. Corpul tău a fost creat să se miște, gândească, înmulțească. Pentru asta ai nevoie de aer, apă și mâncare. Organismul nostru este ca un procesor care extrage din mâncare nutrienți. Poluarea, stresurile cotidiene și anii înfundă organismul și îi pot perturba funcționarea. Pentru a ne evacua deșeurile, corpul nostru este echipat cu organe specifice numite emonctorii: ficat, rinichi, intestine, plămâni și piele.
Când emonctoriile noastre sunt prinse, organismul acumulează deșeuri, obosește și funcționează sub regim, de aceea este important să le ajutăm funcționarea. Începem cu ceea ce este inclus în produsele noastre, pentru ca tu să primești un produs sigur și bun.

II. Trasabilitatea este cheia care face produsul nostru așa de special.

Începem cu : parteneriate cu agricultorii și furnizorii de plante, dar nu ne oprim aici, testăm fiecare fază de producere, punctele critice, în așa fel primești un produs sigur. Cercetarea clinică, consensul științific și tradițiile de utilizare ne ghidează inovația. Doar uitați-vă la formulele noastre.

III. Siguranță, rezultat și beneficiu.

Suntem diferiți așa. Îmbinăm știința cu tradiționalul, testările clinice oferă formulelor noastre puterea de a fi cele mai bune. „Descoperirile” chimice create sintetic de la uriașele laboratoare comerciale din întreaga lume nu sunt pentru noi .Oricât de atenți suntem cu privire la ceea ce includ produsele noastre, suntem cu atât mai obsedați de lucrurile pe care le păstrăm departe de ele.

Nu facem compromisuri în ceea ce privește sănătatea ta. Folosim extracte din plante , ne străduim pe măsura posibilităților să fie crescute în sol bogat organic, 100% fără OMG, cu suficient soare, aer, apă. Recoltăm cu grijă, spălăm, uscăm, mărunțim, macerăm după recete tradiționale. Așa primești un supliment alimentar nutritiv plin de putere.