Vitamine

3 substanțe de care vegetarienii ar putea să nu se sature

Vegetarianismul are mulți susținători în întreaga lume. Deși sunt destui adversari. Primii sunt convinși că vegetarianismul este calea către sănătate: astfel de oameni au tensiune arterială și colesterol mai scăzute, iar tulburările metabolice sunt mai puțin frecvente. Și cei din urmă spun: alimentele din plante nu vă permit să obțineți toate vitaminele și mineralele necesare. Într-adevăr, vegetarienii prezintă un risc mai mare de a avea anumite deficiențe de nutrienți. Dar poate fi completat cu ajutorul suplimentelor. Aflați ce vitamine și minerale îi lipsesc adesea unui vegetarian și prindeți o selecție de preparate Kirrano cu compoziție vegetariană pentru a compensa deficiența.

Vitamina B12

Deoarece principala sursă de vitamina B12 sunt produsele de origine animală, veganii își epuizează rapid rezervele. Pentru a le compensa, trebuie să cumpărați alimente din plante care sunt îmbogățite artificial cu vitamina B12 sau să luați suplimente alimentare.

Suplimentul alimentar Ever18Bar de la Kirrano conține vitamine B esențiale: vitamina B12, B5 și acid folic, care pot compensa deficiența lor. Pe lângă vitamine suplimentul este îmbogățit cu beta alanină și conține extract din floare și fruct de Hamei și extract din rădăcină de Cohoș negru.

Zinc

Sean Bauer, autorul bestseller-ului cărții Food for Thought, consideră că consumul de zinc este de fapt una dintre cele mai presante preocupări ale oamenilor moderni, mai ales dacă sunt vegetarieni. În timp ce multe alimente vegetale sunt bogate în zinc, vegetarienii pot primi mai puțin decât cei care consumă carne.  De ce? Ca și în cazul fierului, zincul „vegetal” are o bio disponibilitate mai scăzută decât zincul „animal”. În plus, o serie de componente ale alimentelor vegetale, cum ar fi fitații și unele fibre alimentare, reduc absorbția mineralului.

MEMORY BOOSTER MBS72

LuteinBar ENH12+

În plus, o serie de componente ale alimentelor vegetale, cum ar fi fitații și unele fibre alimentare, reduc absorbția mineralului.

Încercați să vă prezentați copilul la școală în avans. Este bine dacă s-a întâmplat să urmați cursuri pregătitoare la aceeași școală, iar coridoarele acestei instituții de învățământ îi sunt familiare. Ei bine, dacă nu, atunci fă măcar un scurt tur și împărtășește-ți amintirile bune despre școală.

întâi septembrie este prima zi de școală a copilului tău, iar cel mai solemn lucru din această zi este careul. Experții insistă ca părinții trebuie să meargă la careu cu un elev de clasa întâi. Acest lucru este foarte important pentru micul elev și sprijinul tău va ajuta doar. Seara, după școală, este indicat să-l întrebați despre primele lui impresii, primul profesor și să aranjați o vacanță în familie.

Puteți umple nevoia de minerale și vitamine cu ajutorul suplimentului alimentar LuteinBar ENH12+ de la Kirrano. În acest supliment experții Kirrano au combinat componentele în forme organice cu biodisponibilitate ridicată. Suplimentul este bogat în Magneziu, Vitamina C, B3, B5, B6, B2, B1, A, E, D-Biotină, Zinc, Cupru, Hialuronat de sodiu, Colagen marin, L-metionină, L-leucină care împreună pot menține sănătatea pielii, părului, unghiilor și ochilor.

Taurină

Experții au calculat că românii consumă de 4-20 de ori mai puțină taurină decât japonezii. Acest lucru se datorează particularităților dietei noastre. Cert este că cea mai mare cantitate de taurină se găsește în carnea animalelor marine. Iar locuitorii Țării Soarelui Răsare iubesc fructele de mare. În cantități mult mai modeste, taurina se găsește în carnea altor animale, ouă, lapte și alte alimente de origine animală. Dar în alimentele vegetale nu este deloc, cu excepția poate algelor roșii.

Vrei să obții doza zilnică optimă de taurină? Atenție la suplimentul alimentar MEMORY BOOSTER MBS72 de la Kirrano.  Suplimentul alimentar lichid MEMORY BOOSTER MBS72 pe lângă că este îmbunătățit cu Beta Alanină și Taurină este bogat în Vitamina B6, Vitamina B1, cu extract din rădăcină de Rhodiola și frunze de Ginkgo biloba  care contribuie la performanța cognitivă și mentală.

Suplimentarea cu nutrienții potriviți este un plus important la dieta dumneavoastră. Kirrano are o gamă largă de suplimente potrivite pentru vegetarieni și vegani. Și gama se va extinde doar.

MEMORY BOOSTER MBS72

De asemenea, elevii de liceu nu trebuie ignorați:

Bineînțeles, regretă că vara s-a terminat și aici este important să experimentezi alături de ei. Este important să alegeți cuvintele potrivite: de exemplu, că vor urma noi vacanțe, iar la școală își va întâlni din nou prietenii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *